Atatürk İlkokulu

WEB https://pazarcikataturk.meb.k12.tr
Adres : MEHMET EMİN ARIKOĞLU MAH. ŞEHİT POLİS İLHAN İLMEÇ CAD. 15 TEMMUZ ŞEHITLERI ILKOKULU BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Her gün bir önceki günden bir adım daha önde,eğitim ortamı ve başarılarıyla adından söz ettiren ve akla ilk gelen okul olmak.
MİSYON : Ülkemizin geleceği için gücünü sevgiden ve bilgiden alan,işbirliği ve dayanışma içinde geleceğimiz için bireysel farklıkları göz önüne alarak kendine güvenen,evrensel değerlerle donanmış, kendini sürekli yenileyen, toplumsal değer yargılarına önem veren, sorgulayıcı, girişimci, çözümde görev alabilen ve çözüm üreten, çok yönlü düşünebilen, düşündüklerini demokratik bir şekilde ifade edebilen, akademik başarısı ve sosyal duyarlılığı yüksek mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : İLKOKUL: SABAHÇI: 07.30-12-20 ÖĞLENCİ: 12.30-17.20 OKUL ÖNCESİ:SABAHÇI: 07.30-12-20 ÖĞLENCİ: 12.30-17.20
Servis :
Ulaşım : ÖZEL HALK OTOBÜSÜ, BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ, KENAR MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 46 KM.
Kontenjan Bilgileri : 1. Sınıflar için 3 Şube (90 öğrenci) kontenjanımız vardır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okul bünyesinde "Kitap Dostu", "Başarımı Destekleyin", "Yarın Sizdeyiz" projeleri uygulanmakta olup bunların yanında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin yürüttüğü projelere de (K.Maraş Bilgi İle Buluşuyor...) katılmaktayız.